legat de secs

dar nu numai

pilozitatea sanilor

Media a avut „bunatatea” de a ne imprima aceasta imagine ideala a sanilor perfect imaculati. Si-a facut treaba atat de bine incat la auzul cuvantului par in legatura cu sanii, unii se oripileaza instant.

Realitatea este totusi una singura: pe majoritatea sanilor feminini creste par. Ca e mai mult sau mai putin, mai intunecat sau mai blond, mai lung sau mai scurt, doar langa areola sau raspandit pe tot sanul – nu conteaza. Ce conteaza este ca majoritatea femeilor au perioade in viata in care le creste par pe sani mai mult decat ar dori ele.

Faptul ca tu, barbatule, nu ai inca cunostinta de aceasta realitate, este pentru ca femeia de langa tine are grija sa isi epileze, rada sau penseze mai mult sau mai putinul par care ii creste pe sani. Ca se expune, cu aceasta ocazie unui risc de a dezvolta cancer de sani, asta nu mai conteaza, atata timp cat tu barbatule poti mangaia si dezmierda protuberantele perfect chele.

(sursa foto 1 2)

7 responses to “pilozitatea sanilor

 1. Laur februarie 9, 2012 la 01:23

  Poti dezvolta faza cu cancerul? Ca nu stiam ca se face si de la asta….

  • Mary februarie 9, 2012 la 12:05

   Laura, in caz de epilat/pensat sanii e un risc. Nu si la ras. Asa cum epilatul in genere aduce cu sine un risc de cancer de piele. O sa ma documentez si o sa revin.

  • Laur februarie 9, 2012 la 14:02

   Mda, ma gandeam eu ca e ceea ce-ai zis… Numai ca n-am acuma vreme de documentat si cautat… No, lasa ca nu murim noi asa repede si din cauza de pensat de sani :D Nu? :)

  • Mary februarie 9, 2012 la 09:19

   Mircea, multumesc pentru link, nu si pentru ton insa („minim efort”) – intotdeauna se poate gasi ‘mai binele’, pana la el insa e necesar ‘binele’.

 2. ml februarie 13, 2012 la 13:06

  Eu inteleg reprosul lui Mircea: asta e sanul paros care il satisface pe el, nu lesinaturile alea nerelevante pe care le-ai afisat tu. (Am tinut cu tine, Mircea ;) …nu, probabil te dezamagesc, eu stau prost cu pilozitatea in acel loc, da’ sa nu mai spui la nimeni :) )

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 125 de alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: