legat de secs

dar nu numai

Ipocrizia barbatilor

Se dau urmatoarele: barbatul heterosexual si barbatilor homosexual.

Ce au ei in comun? Pai amandorura le place sexul anal.

Ce ii diferentiaza? Pai heterosexualul il dispretuieste profund pe homosexual, dar nu si invers. Cine e ipocritul in povestea asta?

12 răspunsuri la „Ipocrizia barbatilor

 1. Dana Februarie 14, 2012 la 08:50

  Si de ce nu crezi ca se intampla si invers ?
  In primul rand cred ca te bazezi in cazuri extreme.
  Sunt convinsa ca exista persoane care nu suporta alte persoane din diverse cauze, dar la fel de convinsa ca acele persoane detestate, la radul lor raspund cu acelasi gen de sentimente negative altora.
  Cine este ipocritul ? Toti suntem !!

  • Mary Februarie 14, 2012 la 15:02

   Dana, bine ai venit!
   in ce fel invers, la ce te referi? ca homosexualii i-ar dispretui pe heterosexuali? nu am intalnit asemenea cazuri, din cate stiu eu homosexualii sunt foarte pasnici 🙂

 2. Descultii-europei Februarie 14, 2012 la 09:32

  Gresit, de doua ori…
  in primul rand e o diferenta majora intre heterosexual si homosexual…
  Totul depinde de care parte a penisului (ca sa nu folosesc cuvinte mai obscene stremeleac, maciuca, Guzan, marcel, Cosoflete, Mancar, Cicar, barzoi, Mielu far’ o nara) esti…

  In al doilea rand heterosexualul nu-l dispretuieste deloc pe homosexual…cel mult ii provoaca repulsie, dar in niciun caz dispret…De ce sa urasti pe cineva care nu intra in competitie cu tine la agatat femei?

  • Mary Februarie 14, 2012 la 15:00

   mie mi se pare ca tu gresesti 🙂 (bine ai venit, apropo!)
   1. heterosexualului ii repugna (ca sa folosesc cuvintele tale) in aceeasi masura si homosexualul activ, si cel pasiv. si ii repugna pana la violenta
   2. tocmai – nu ii creaza competitie, cu atat mai mult ar trebui sa fie mai mult prieteni decat dusmani, nu?

 3. abis Februarie 14, 2012 la 10:22

  Pai nu toti cei care sunt hetero ii dispretuiesc pe cei care sunt homo…

  Iar faptul ca au in comun placerea pe care le-o provoaca sexul anal este relativ, pentru ca unii pun la bataie fundul propriu, altii jinduiesc la cel al partenerei.

  • Mary Februarie 14, 2012 la 14:57

   ai dreptate, nu toti. Dar majoritatea, dupa ce-am observat eu prin internetul asta mare, majoritatea barbatilor romani ii dispretuiesc pana la violenta.
   inteleg ce spui, si totusi dispretul si ura heterosexualilor nu se limiteaza numai la haomosexualul pasiv, sunt bagati in aceeasi oala si pasivii si activii. este?

  • Nautilus Februarie 24, 2012 la 21:00

   „Dar majoritatea, dupa ce-am observat eu prin internetul asta mare, majoritatea barbatilor romani ii dispretuiesc pana la violenta.”

   Faptul că duşmănia faţă de bărbaţii gay, care timp de multă vreme s-a limitat la un dispreţ tăcut / bârfă / cleveteală, a devenit deschisă şi violentă tocmai în perioada 1975-1995 şi a pălit după aceea, adică exact atunci când numărul de internate, cămine şi „şantiere ale tineretului” era maxim, este doar o întâmplare?..

   ~Nautilus

  • Mary Februarie 27, 2012 la 16:58

   Nautilius, fii mai explicit te rog, de dragul dialogului 🙂

 4. george Februarie 15, 2012 la 00:44

  Pai nu e nici o ipocrizie. Amandurora le place sexul anal, numai ca heterosexualilor le place cu persoana de sex diferit. Adica, luand o bucata de heterosexual caruia ii place sexul anal, crezi ca i-ar placea sa faca sex anal cu un homosexual? Logic ca nu! Deci care e ipocrizia ? Ca nu ii sufera pe homosexuali ca fac sex anal intre ei si el nu face niciodata asta ? Cand urasti un homosexual nu il urasti pentru ca face sex anal ci pentru ca o face cu o persoana de acelasi sex.

  • Mary Februarie 16, 2012 la 09:44

   George, sigur ca nu i-ar place sa o faca cu un barbat, ca de aia se numeste heterosexual. Tu zici ca ca de fapt ura heterosexualilor fata de homosexuali vine din faptul ca face sex cu o persoana de acelasi sex. Sa zicem ca ai dreptate. mai departe, acelasi hetero NU urase lesbienele, disi si ele fac sex cu persoane de acelasi sex. Si in acest caz iese ca e ipocrit 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: